marți, 20 mai 2014

Pulpe de pui cu ceapa verde si ciuperci pe pat de orez basmati

Sugestie pentru felul doi ! 
O delicioasa combinatie de legume cu pui, servita cu orezul meu preferat . 





Ingrediente :

8 pulpe superioare
2 legaturi de ceapa verde
300 g ciuperci
1 ardei rosu
un dovlecel mic
1 cana cu suc de rosii
5 catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit
coriandru macinat

Orez basmati fiert in apa cu sare

Pulpele de pui bine spalate,uscate,sarate si piperate le-am calit la foc iute, in 100 ml ulei, pana cand pielita a devenit crocanta.Le-am scos pe o farfurie si le-am lasat deoparte.
In vasul unde am facut pulpele am pus ceapa tocata pana a inceput sa se inmoaie,a urmat-o ciupercile fara codite,ardeii si dovlecelul cubulete.Dam focul mai mic si punem capacul pentru 5 minute.
Adaugam sucul de rosii,usturoiul si coriandru.Amestecam usor cu o paleta.
Asezam pulpele de pui deasupra si mai lasam 5 minute.
Servim aceasta mancare gustoasa cu orez basmati.

O sa va placa foarte mult .:)

Pofta buna!




6 comentarii:

  1. Grozav de delicioasa! ♥
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare buna mancarica asta a ta! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Adina!
    Un fel doi super delicios!
    O zi minunată îți doresc!
    Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, Adina!

    Avem placerea de a te invita in data de 30 septembrie, ora 17:30, la evenimentul “Dialog cu Gust” destinat degustarii produselor marca Peris. Evenimentul va avea lor la noul magazinul Peris din Piata 1 Mai, Strada Clucerului numarul 2.
    Dorim sa te cunoastem si sa ne cunosti, sa conversam si nu in ultimul rand, sa degustam delicioasele produse Peris.
    Evenimentul va fi gazduit in noua locatie a magazinului Peris, un cadru inedit, in care se imbina traditia si modernitatea. Traditia de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti si designul contemporan al magazinului ofera un cadru perfect, menit dialogului si degustarii delicateselor Peris.
    Invitatul nostru, Dan Boerescu ne va incanta simturile cu un preparat special, creatie proprie.
    “Dialog cu Gust” - dincolo de a fi un eveniment destinat conversatiei si degustarii produselor Peris, doreste sa-i premieze pe cei mai creativi dintre voi. Intalnirea va fi una plina de surprize, tot ce iti putem spune este ca va fi vorba despre un premiu pe masura asteptarilor. Mai multe detalii privind concursul si premiul special vei afla la eveniment.
    Contam pe tine in data de 30 septembrie, ora 17:30! Te rugam sa ne confirmi prezenta ta la eveniment pana la data de 15 septembrie, raspunzand acestui mail.
    Iti multumim si te asteptam cu drag!

    Site: www.carnedeperis.ro
    Facebook: www.facebook.com/carnedeperis
    Contact: Georgia Covaci
    georgia.covaci@reinventconsulting.ro
    0733.054.284

    RăspundețiȘtergere